Lepeza V.V.

"Lepeza", studio za balet, ritmiku i ples, osnovana je 1994. godine. Okuplja djecu, mlade i sve one koji uživaju u  pokretu i plesu, njegujući scenski pokret i ples kao važnu aktivnost u odrastanju.

Plesni studio Lepeza nudi plesne programe namjenjene djeci i mladima:

Kreativna plesna igraonica za najmlađe (2,5-3,5 godine)

Predškoslki uzrast (4-6 god.)

Cilj programa ritmike i plesa usmjeren je na razvitak i osobitosti djece predškolske dobi te njihove stvaralačke i razvojne mogućnosti.

Vašem djetetu omogućeno je kontinuirano vježbanje uz stručno vođeni program dva puta tjedno po jedan školski sat. Program se odvija u vrtiću Bajka, poslije dnevnog odmora, a odobren je za rad prema mišljenju Ministarstva prosvjete i športa. Jedan stupanj TEČAJA obuhvaća 70 školskih sati stručno vođenog programa ritmike i plesa za djecu od 4 do 6 godina starosti.
Tijekom školske godine organizira se plesna produkcija na pozornici Kazališta, a na kraju tečaja priredba (ogledni sat) za roditelje.

Mlađi i stariji osnovnoškolski uzrast

Djeca školskog uzrasta pohađaju početne i napredne programe suvremenog plesa, klasičnog baleta ili lirskog jazz dance-a.

Dok program za mlađi osnovnoškolski uzrast obuhvaća osnove klasičnog baleta I suvremeni ples, stariji osnovnošklolski uzrasti imaju se priliku opredijeliti samo za smjer klasičnog baleta ili suvremenog plesa u kombinaciji sa lirskim jazz dance-om.

Program se odvija 2 puta tjedno po 60 minuta. Tijekom školske godine organizira se plesna produkcija na pozornici Kazališta, a česti su i nastupi humanitarnog karaktera te nastupi na raznim plesnim susretima.


Ansambl PS LEPEZA

Ansambl PS LEPEZA, čine mladi koji pohađaju programe suvremenih plesnih tehnika, lirskog jazz dance-a te klasičnog baleta u svrhu pripremanja i stvaranja koreografija za razne plesne predstave, produkcije, gostovanja, plesne susrete I natjecanja amaterskih plesnih skupina.


Balet za odrasle (rekreacija)