Lepeza V.V.

Plesni studio

Plesni studio Lepeza djeluje još od 1994. godine pod umjetničkim vodstvom Vladimire Vrhovšek, koja je svoj rad posvetila dječjem plesnom izrazu, scenskom pokretu i plesu, kao neizostavnom elementu izražavanja djece.

Danas se Studio Lepeza razvija pod vodstvom Ide Škof, koja je i sama prva plesačka iskustva stekla u Lepezi, te nakon završene Škole suvremenog plesa i stručnog usavršavanja na raznim plesnim seminarima svoje znanje prenosi na mlade plesače.

U svojim programima njegujemo različite plesne izraze: klasični, suvremeni i jazz dance. Sa svojim programom redovito nastupamo na Susretima plesnih grupa-Zagreb, Treps Festivalu-Zagreb, Danima Silvije Hercigonje-Zagreb, Plesokazu-Varaždin, Susretu mladih u Splitu, Karlovcu i Sisku, Festivalu jednakih mogućnosti i ostalim prigodama.

Djelatnici

VLADIMIRA VRHOVŠEK 1994. godine osniva Plesni studio Lepeza. Osim dugogodišnjeg pedagoškog rada u plesnom obrazovanju, posebno se bavi dječjim plesnim izrazom, scenskim pokretom i plesom. U Plesnom studiju Lepeza trenutno vodi tečaj klasičnog baleta za stariji školski uzrast i ansambl.

 

 

IDA ŠKOF, nakon djetinjstva provedenog u plesnom studiju Lepeza, upisuje i završava Školu za suvremeni ples Ane Maletić te stječe zvanje plesača i plesnog pedagoga. Od 2008. godine počinje raditi u plesnom studiju Lepeza kao plesni pedagog i koreograf djeci predškolskog i školskog uzrasta. Vodi tečajeve ritmike i suvremenog plesa, te sa plesnim grupama ostvaruje niz uspješnih javnih nastupa i cjelovečernjih predstava (plesnih produkcija). Stručno se usavršava od 2008. godine na seminarima namjenjenim plesnim odgajateljima u organizaciji CKT-a i DaCi-a kod raznih predavača (Vlasta Kaurić, Vlasta Rittig, Maria Speth, Sabine Perzer, Marija Ščekić,..). Od 2011.godine osim što djeluje kao pedagog, također obavlja posao umjetničkog voditelja plesnog studija Lepeza.

MARTA HABULIN, plesom se počinje baviti kao dijete, u plesnom studiju Lepeza. Upisuje i završava Školu suvremenog plesa Ane Maletić. Tijekom školovanja mnogo puta je nagrađivana na plesnim natjecanjima (45., 46., i 47. Hrvatsko natjecanje učenika i studenata u glazbi i plesu, 2. i 5. Hrvatsko natjecanje Mia Čorak Slavenska, i dr.) U plesnom studiju Lepeza zaposlena je od 2012. godine kao plesni pedagog i koreograf grupama djece predškolskog uzrasta.